Diensten en producten

Diensten

DogIT verzorgt het onderhoud van websites/webapplicaties voor verschillende instellingen:
  • Radio 2 en Radio 5
    Sinds 2007 werkt DogIT mee aan de Evergreen Top1000 van Rodio 5 en de Top2000 van Radio 2. Samen met Tom Goris analyseert DogITde stemgegevens uit de stemmersdatabase om daar vervolgens de meest wonderlijke feiten uit te halen.
  • Loopbaan4daagse
    Marlene%20DietrichDe Loopbaan4daagse is een evenement dat in 2011 georganiseerd is door PSW en SAM. DogIT heeft voor een webapplicatie ontwikkeld waarmee de inschrijvingen en activiteiten beheerd kunnen worden.
  • Ellips
    Ellips is een digitale leeromgeving die wordt gebruikt door de talenafdelingen van verschillende universiteiten in Nederland. Deze applicatie is door SPC Group en Edufocus ontwikkeld. Het ellips consortium heeft het onderhoud van deze applicatie overgedragen aan het rekencentrum van de universiteit Groningen. In opdracht van het rekencentrum houdt DogIT zich bezig met het onderhoud en de uitbreiding van deze applicatie.

Producten

AliceStart CMS is een content management systeem dat door DogIT is ontwikkeld. Het systeem conformeert zoveel mogelijk aan de laatste webstandaarden en maakt het mogelijk om snel websites te bouwen die gebruik maken van de laatste technieken. Het basissysteem biedt veel functionaliteit zoals fancy urls, diverse templates, gastenboeken, contactformulieren etc. Daarnaast kan het systeem worden uitgebreid met formulieren-module, nieuwsbrief-module en een webwinkel-module.
Een lijst met StartCMS website vindt u hier.